Welkom op LeHaen.nl
Zumba Fitness


JOIN THE PARTY!!!!!!!!!

Het is fun, het is anders, het is makkelijk  en super effectief, het is Zumba!
Zumba is het heetste, snelst groeiende fitnessprogramma wereldwijd! 'Zumba' betekent letterlijk: 'snel bewegen en lol hebben', een omschrijving die perfect weergeeft waar deze training voor staat! Zumba combineert de meest effectieve oefeningen met de exotische ritmes van Latijns-Amerikaanse muzieksoorten zoals Salsa, Merengue, Cumbia, Samba, Calypso, Reggaeton en Hiphop. De opzwepende muziek en de leuke bewegingen zorgen ervoor dat je niet eens doorhebt dat je bezig bent met een geweldige training! Het is opgezet door Alberto 'Beto' Perez, een danser en choreograaf uit Miami. Klik hier om een indruk te krijgen wat Zumba inhoudt.

Zumba werkt!
Door middel van Zumba verbrand je tot 1000 calorie├źn per uur, de resultaten uit Amerika zijn fantastisch! Zumba wordt inmiddels al in minstens 30 landen gegeven en ook Nederland zal ongetwijfeld binnenkort bezeten raken van deze geweldige training! Wil je ook een fantastisch, mooi strak lichaam, maar heb je geen zin om iedere dag op saaie fitnessapparaten te moeten trainen, dan is Zumba iets voor jou!
Het is een leuke interval (aerobic en fitness) training, die wordt afgewisseld met korte danscombinaties. De bewegingen worden opgebouwd uit diverse latin-danspassen zoals Salsa, Merengue, Samba, Cumba en Reggaeton. Op een leuke manier werk je aan je conditie, verbrand je vet en brengt daarmee je lichaam mooi in vorm. Door de warme klanken, opzwepende ritmes, swingende heupen en dynamiek vergeet je dat je met een workout bezig bent.

Je hoeft niet te kunnen dansen om mee te kunnen doen met Zumba!
Zumba doet niet aan moeilijke choreografie├źn en je hebt géén danspartner nodig. Iedereen, jong of oud, kan meteen deelnemen. Niets moet en alles mag bij Zumba! De vrijheid van bewegen, de dynamiek en de gezellige zomerse muziek zorgen voor een leuke workout. Zumba is een plezierige workout voor iedereen, door de opzwepende mix van muziek, aerobics en latin-danspassen.

Zumba Gold:
Speciaal voor de fitte actieve oudere, of diegene die net een versnelling lager wil of moet.

Rooster
Het Zumba Fitness en Zumba Gold rooster kunt u hier vinden.Copyright © 2019, LeHaen.nl. Alle rechten voorbehouden.