Korte uitleg danscursus

Onze cursussen starten in januari en september. Instromen is nog mogelijk tot de 3e les.

Basiscursus

Iets echt samen doen. Tijdens de basiscursus gaan we aan de slag met de beginselen van het dansen. Lekker bewegen op muziek. Waarbij de heer al doende leert hoe te leiden en de dame leert hoe te volgen. En hoe kun je dat beter doen dan op de basis van een Quickstep, Engelse Wals, Chacha, Bachata of Moderne Swing. Dansen waarop je tijdens een feestje of op vakantie helemaal los kunt gaan. Dus schrijf je in en geniet!

Gevorderd

Als je dan de smaak te pakken hebt, we breiden het aantal dansen uit met een jive en een tango. En natuurlijk hebben we voor alle dansen nog een aantal leuke variaties in petto. Dus schrijf je in en geniet!

Brons, Zilver(*), Goud(*), Sterclub

Bij de Brons voegen we de Rumba toe, Zilver levert de Samba op en bij de Goud komt de laatste uitbreiding in de vorm van Slow Foxtrot en Mambo. Ben je bij de Sterclub aanbeland dan leer je ieder seizoen 3 nieuwe variaties die zo uitdagend zijn dat we daar 14 lessen mee bezig zijn.

Kosten

Kosten: € 115, – per persoon. De prijzen gelden voor een cursus van 14 lessen. De eerste les is altijd een proefles, dus vrijblijvend.

Samen dansen

Dansen is verrassend gemakkelijk!

Dankzij ons doordachte lessysteem leer je in korte tijd verrassend gemakkelijk dansen. Nooit gedacht het te leren? In de basiscursus leer je al in 14 lessen ontspannen dansen. In een gezellige sfeer, want bij LeHaen dans je voor je plezier!

Dansen is misschien wel het leukste wat je samen kunt doen!

Dansen is voor alle leeftijden!

Dansen leren is niet aan leeftijd gebonden. Je bent nooit te jong of te oud voor het sprankelende gevoel van het dansen. Er zijn cursussen op alle niveaus. Dus, ongedwongen samen dansen leren, Het wordt iedere les leuker en je krijgt spijt dat je niet veel eerder begonnen bent.

Kortom: waarom nog wachten met inschrijven?