Lesprogramma danscursus 2023

Lesprogramma 2024 beschikbaar vanaf 1 december.
Omdat samen leren dansen ook gewoon leuk is!
Kijk hieronder voor een geschikte les en schrijf je in

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Korte uitleg danscursus

Onze cursussen starten in januari en september.
Hebben jij en je partner al eerder gedanst, dan is het vaak niet nodig om bij de basiscursus te beginnen. Wil je weten wat het beste niveau is om in te stromen, neem dan contact met ons op.
Instromen is nog mogelijk tot de 3e les, mits er plaats is.

Basiscursus

Iets echt samen doen. Tijdens de basiscursus gaan we aan de slag met de beginselen van het dansen. Lekker bewegen op muziek. Waarbij de heer al doende leert hoe te leiden en de dame leert hoe te volgen. En hoe kun je dat beter doen dan op de basis van een Quickstep, Engelse Wals, Chacha, Bachata, of Moderne Swing. Dansen waarop je tijdens een feestje of op vakantie helemaal los kunt gaan. Ook dé ideale voorbereiding voor jullie Openingsdans.
Dus schrijf je in want samen leren dansen is ook gewoon leuk!

Gevorderd

Als je dan de smaak te pakken hebt, we breiden het aantal dansen uit met een jive en een tango. En natuurlijk hebben we voor alle dansen nog een aantal leuke variaties in petto. Dus schrijf je in want samen leren dansen is ook gewoon leuk!

Brons, Zilver(*), Goud(*), Sterclub

Bij Brons voegen we de Rumba toe, Zilver levert de Samba op en bij Goud komt de laatste uitbreiding in de vorm van Slow Foxtrot en Mambo. Ben je bij Sterclub aanbeland dan leer je ieder seizoen 3 nieuwe variaties die zo uitdagend zijn dat we daar 14 lessen mee bezig zijn.

Kosten

Kosten: € 110,-. De prijzen gelden voor een cursus van 14 lessen. De eerste les is altijd een proefles, dus vrijblijvend. Dit is inclusief kaartjes voor een dansavond.